Dlaczego warto wybrać nasz model gastronomii?

       Skoro to czytasz, prawodopodbnie miałeś styczność z naszym lokalem, więc nie musimy przekonywać Cię do pozytywnych aspektów naszych norm jakości. Jeżeli nasze drogi jeszcze nie miały okazji się skrzyżować, serdecznie zapraszamy do skorzystania z naszych usług. Sam zdecyduj, czy warto nam zaufać. 

 

Opłata wstępna:

3 000 zł Netto

 

Opłata stała:

813 zł Netto 

 

Opłata Marketingowa: 

Współnie ustalamy wydatki na reklame. W twoim zakresie pozostawiamy wydatki na lokalne banery marketingowe itp. 

My jesteśmy odpowiedzialni za media społecznościowe. Wspólnie ustalamy zakres działania oraz koszta marketingowego, aby były one dostosowany do twoich potrzeb. 

Rozliczamy się jawnie, więc gwarantujemy przejrzystość wydatków! 

 

"Doświadczneie w prowadzeniu gastronomii ?"

Nie, to my ukształtujemy twoją wiedzę w temacie zarządzania własną placówką. Nie musisz "Zjeść zębów", aby czerpać koszyści płynące z prowadzenia własnego lokalu. 

"Doświadczenie zawodowe ?"

Mile widziane jest doświadcznie w prowadzeniu własnej działalności gospodarczej.

"Wykształcenie ?"

Gastronomiczne? Nie! Wszystkie osoby zarządzające naszymi lokalami posiadają wyższe wykształcenie Ekonomiczne, bądź pokrewne. 

"Lokal ?"

Minimum 70 m2. Lokalizacja jest kluczowa, więc szukamy franczyzobiorców tylko w województwie Łódzkim. Ugruntowanie naszej marki na lokalnym rynku jest dla nas priorytetem! Koszta przystosownia lokalu wyceniamy indywidualnie od stanu technicznego lokalu. 

 

Jeżeli chcesz podjąć współpracą:
Dane kontaktowe:
 
Kucak Grzegorz Gołacki
ul. Pstrągowa 49a 91-496 Łódź
NIP: 726 265 66 04 
REGON: 361 484 372
 
Email: Golackigrzegorz@gmail.com
Telefon: 608 137 424